In Marbella aan de Costa del Sol hebben wij de begeleiding van een vrijstaande, moderne villa succesvol afgerond. Het huis heeft een ruime woonkamer, riante keuken, 5 slaapkamers, 5 badkamers en een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en privézwembad. Op de bovenverdieping bevinden zich meerdere terrassen met vrij uitzicht over de directe omgeving.

Over Marbella
Marbella ligt in Zuid-Spanje en is een van de bekendste badplaatsen aan de Costa del Sol, gelegen aan de Middellandse Zee. Het valt onder de gelijknamige gemeente Marbella, de provincie Málaga en de regio Andalusië. Marbella telt ongeveer 140.000 inwoners en is omringt door het gebergte Sierra Blanca. De een na hoogste bergtop is de bekende ‘La Concha’ (1270 m). Deze is niet te missen in Marbella en bijna vanaf iedere plek in de badplaats te zien. Marbella kent verschillende grote en kleine wijken in de gemeente. Enkele bekenden zijn Nueva Andalucía, Las Chapas, Los Monteros en Elviria. Marbella heeft het imago van een luxe badplaats voor de Spaanse en internationale jetset. Een goed voorbeeld hiervan is de extravagante en luxe beachclub Nikki Beach en de haven van Puerto Banús. Dit imago klopt ook deels, maar als je door het oude centrum loopt, merk je niets van het jetsetleven wat zich in bijvoorbeeld Puerto Banús afspeelt. Het is pittoresk met kleine straatjes, witte huizen, veel bloemen, fonteinen, winkeltjes en terrasjes. Het centrale plein ‘Plaza de los Naranjos’ is prachtig met de kenmerkende sinaasappelbomen, het gemeentehuis en veel restaurants.

Koopplannen?
Heb jij ook plannen om een huis in Spanje te kopen? Wij helpen je graag bij het koopproces van A tot Wonen!  Wij zijn er zeker van dat ook jij voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. Een oriënterend gesprek verplicht je tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. En wij spreken gewoon jouw taal, dus dat is wel zo makkelijk.