In Sant Miquel op het Spaanse eiland Ibiza hebben wij de begeleiding van een in moderne stijl opgetrokken villa succesvol afgerond. Het huis heeft een ruime woonkamer, schitterende keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers en een fraai aangelegde tuin met overdekt terras en privézwembad. De strakke gevels en de enorme terrassen op de bovenverdieping springen direct in het oog.

Over Sant Miquel
Sant Miquel de Balansat is een vriendelijk ogend dorpje in het noorden van Ibiza. Het dorpje zelf ligt niet direct aan de kust, alhoewel de haven van Sant Miquel daar wel ligt. De haven, Puerto de Sant Miquel, en het dorpje liggen ruim vier kilometer van elkaar vandaan, maar horen wel bij elkaar. Het kleine stadje heeft een paar winkels en hotels en heeft ook een mooi strand. Sant Miquel is goed te bezoeken door gezinnen met jonge kinderen, aangezien het er niet zo druk is als op de meest bekende stranden en het water er ondiep is. Sant Miquel heeft authentieke kanten, zoals een van de oudste kerken van het eiland, maar ook moderne elementen. Puerto de Sant Miquel was vroeger dé vissershaven van Sant Miquel, maar is nu een populaire badplaats voor gezinnen met kinderen of stelletjes op zoek naar rust. Deze baai is een van de meest beschermde stranden op Ibiza. Omringd door heuvels, de pijnbomen en een grot, is dit een ander soort plek dan de zuidelijke stranden. Aan de rand van dit strand kun je een paar souvenirwinkeltjes, een supermarkt en wat restaurants en bars vinden. Aan het strand grenst ook een handjevol hotels en appartementencomplexen, waarvan veel met een retro ’70s stijl en architectuur. Het lijkt alsof hier de tijd heeft stilgestaan en dat maak het eigenlijk heel charmant en nostalgisch. Dit is een stukje Ibiza dat je niet wilt overslaan.

Koopplannen?
Heb jij ook plannen om een huis in Spanje te kopen? Wij helpen je graag bij het koopproces van A tot Wonen!  Wij zijn er zeker van dat ook jij voordeel zult hebben bij onze brede expertise. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. Een oriënterend gesprek verplicht je tot niets maar kan zeer verhelderend zijn. En wij spreken gewoon jouw taal, dus dat is wel zo makkelijk.