Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwkundige controle voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Al bij het eerste gesprek kregen we gewoon een heel goed gevoel. Wat ons daarna opviel was dat voor alles rustig de tijd werd genomen. Alles ging in goed overleg en stap voor stap. De begeleiding is prettig en dat geldt ook voor het onderling ‘sparren’ met elkaar over de beste aanpak. De bouwkundige controle, de controle door de advocaat en de begeleiding bij de notaris, wij zijn dik tevreden. Jan heeft een goed voorkomen, is vriendelijk en geduldig en Jacqueline was punctueel en kwam telkens haar afspraken na. De perfecte combinatie wat ons betreft. Ze zijn flexibel in hun tijd, totaal niet star en passen zich graag aan aan de tijden waarop wij als zelfstandigen in de gelegenheid waren om dingen te bespreken. Met ons nieuw paradijsje in Mojácar bleek niets mis en ook in de nasleep hielden ze zich steeds aan alle gemaakte afspraken. Een echte aanrader! David en Marjolein Geerts.

Anoniem

Ben je gespannen, vroeg Jan toen we bij de notaris waren. Nou… eigenlijk niet zei ik. Dit bureau maakt werkelijk alles waar wat ze beloven! Ze ontzorgen je volledig bij de aankoop van het huis van je dromen en nog een beetje meer dan dat 💪. Nogmaals hartelijk dank Jan en Jacqueline, jullie hebben een zeer groot aandeel gehad in het verwezenlijken van onze droom 🙏!

Anoniem

Jan en Jacqueline en de rest van jullie team, heel erg bedankt voor de geweldige service! Wij waren wat sceptisch in het begin, maar dat is nu helemaal over. Vanaf het allereerste contact zijn jullie alle beloftes nagekomen en dat is op zich al erg knap, want wij weten dat we zeker niet jullie makkelijkste klanten waren. Als wij in paniek raakten wisten jullie ons steeds gerust te stellen. Jullie waren al die tijd de schouders waar wij op konden leunen. Nogmaals, heel erg bedankt en hou dit niveau vast. Wij zullen reclame voor jullie maken bij iedereen die een huis wil gaan kopen in Spanje! Frans & Yvon Swagemakers.

Anoniem

Wij kregen een man aan de lijn die ons vertelde dat hij in gesprek was met een klant, maar ons binnen een half uurtje terug zou bellen. Toen er 45 minuten voorbij waren dachten wij “alweer een kantoor dat beloofd terug te bellen maar het niet doet”. We werden echter wel netjes terug gebeld. Het bleek dat het gesprek wat langer had geduurd. Vanaf dat moment ging de hele samenwerking geweldig. Bij elke e-mail naar de verkopers werden wij in een CC meegenomen en zelfs laat in de avond werden wij op de hoogte gehouden als er vorderingen waren. We hebben vandaag onze handtekening gezet en zijn de trotse eigenaren van een stokoude finca. Beste Jan, hartelijk dank voor alle moeite. En dat drankje hou je zeker tegoed! Vriendelijke groeten van Babs en Cees.

Anoniem

Wij hebben onder begeleiding van Jan Nicolas ons huis in Orihuela gekocht. Jan heeft ons geholpen met het bieden op het huis. Hij kon ons goed adviseren over ons uiteindelijke bod. Daarnaast heeft hij ons geholpen met alles wat er geregeld moet worden op het moment dat je een huis aankoopt. Hij heeft al onze vragen beantwoord en reageert altijd snel. Wij raden Jan Nicolas zeker aan. We zijn heel tevreden.

J.M. Brakman

Vorig jaar had ik het plan gemaakt om een huis in Nerja te kopen. In eerste instantie zelf wat bezichtigen gedaan om te kijken wat mij leuk leek. Al snel bleek het bijna niet te doen in deze huidige huizenmarkt. Na wat zoeken kwam ik bij Jan Nicolas terecht. Door het eerste gesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak en kreeg ik veel adviezen en tips. Ik waardeer het ook dat hij met elke bezichtiging meeging. Ik ben heel blij met Jan vanwege zijn deskundigheid, eerlijkheid, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanbevelen.

Oscar Benali

It was excellent to connect with Jan Nicolas to find our lovely home in Spain. The interactions with Jan Nicolas are so efficient and we received lots of support and inputs when we were searching for our dream home.

Emily Arterton

Mijn partner en ik hebben voor de tweede keer een woning aangekocht met de hulp van Jan Nicolas. Wij zijn niet snel mensen die iemand een perfecte score geven, maar voor Jan maken wij graag een uitzondering. Bij elke ontmoeting en elke bezichtiging werden wij steeds verrast door het enthousiasme en de vakkundigheid van jan maar ook van zijn medewerkers. Hij wist precies waar wij als kopers naar opzoek waren en was altijd bereid om met ons mee te denken en voor ons op te komen in de hectiek die komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje. Met zo’n topper aan onze zijde, was het allemaal een makkie. Niets meer dan lofzang voor dit fantastische kantoor!

Griet van Kuller-Ammers

Wij zijn fantastisch geholpen! Nadat we zelf voor de eerste keer een huis hadden bezichtigd, hebben we contact opgenomen met het kantoor en hadden we snel een kennismakingsgesprek. Na de bezichtiging heeft Jan snel gehandeld en direct ons bod uitgebracht. Met succes! We zijn heel goed en proactief begeleidt in het hele koopproces, waardoor we met vertrouwen onze keuze hebben gemaakt.

Jeannet Leydekkers

Onze ervaring met Jan Nicolas was goed. We hebben regelmatig contact gehad tijdens het koopproces en niets was een probleem. Tijdens de bezichtiging hadden wij best wel veel vragen, maar elke vraag werd rustig beantwoord. Op de vragen die Jan niet meteen kon beantwoorden, kregen wij enkele dagen later keurig netjes een belletje en wisten wij alsnog wat wij wilden weten. Bij de bouwtechnische inspectie kwam naar voren dat de septic tank niet voldeed aan de eisen. Dat hadden wij zelf nooit gemerkt en had ons dus veel geld kunnen kosten. Nu werd afgesproken dat de kosten voor een nieuwe septic tank voor rekening van de verkoper zou zijn. Bij het onderhandelen zijn wij telkens op de hoogte gehouden en elk bod werd eerst met ons besproken. De onderhandeling ging moeizaam, maar dat lag aan de verkoper. Uiteindelijk kreeg Jan door keihard onderhandelen bijna 15% van de vraagprijs af! Nadat alles juridisch was gecontroleerd, kwam er groen licht en werd een afspraak gemaakt bij de notaris. En ook daar waren zij bij aanwezig. Helemaal top. Wij zijn inmiddels verhuisd naar ons huisje onder de Spaanse zon en erg gelukkig. Jan, nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige service. Wij zullen je aan iedereen aanraden.

Emina en Geert van der Pluijm