Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwtechnische inspectie voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 5 out of 5

Alle vragen worden beantwoord, alle details worden besproken, afspraken altijd op tijd. De hele afhandeling van de koop is zeer goed bevallen. Veel meer dan dit kunnen wij ons eigenlijk niet wensen.

Sylvia de Laat
Rated 5 out of 5

Na een telefoontje werd er zeer snel een afspraak gemaakt. In het eerste overleg werden de totaalkosten in beeld gebracht. Het proces daarna vond zeer zorgvuldig plaats met op het juiste moment een terugkoppeling, waardoor wij voortdurend op de hoogte bleven van de ontwikkelingen. Een duidelijk voorbeeld van goede dienstverlening en ontzorging tijdens een proces dat je niet iedere dag meemaakt.

Jacqueline van Griesbergen
Rated 5 out of 5

Bij het kopen van onze woning in Spanje was dit kantoor betrokken als aankoopmakelaar. De heer Nicolas is een vriendelijke en prettige makelaar die de tijd had en voldoende informatie gaf over de woning en het kooptraject, dat toch anders is dan in Nederland. Een fijne, menselijke sfeer. De heer Nicolas kon ook enkele tips meegeven waarmee we ons voordeel hebben gedaan. Wij vonden het prettig dat hij er ook was bij de notaris in Spanje. Er wordt snel op e-mails en telefoontjes gereageerd en er is prettig contact. Er wordt voldoende uitleg gegeven over de stappen gedurende de aankoop.

Anouk de Bever
Rated 5 out of 5

Zeer tevreden over het gehele aankooptraject. Snelle en goede begeleiding bij de bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijke prijsafspraak. Kortom voor herhaling vatbaar.

J. van der Pluijm
Rated 5 out of 5

Fijne, persoonlijke benadering. De makelaar dacht echt met ons mee en geen enkel moment hadden wij het gevoel dat er iets teveel was. Dat is in de huidige tijd echt niet overal. De makelaar was vriendelijk en rustig, maar toch ook zakelijk.

Barbara Danneels
Rated 4 out of 5

Gewoon gedaan wat is beloofd, en waar voor betaald is. Verder goeie marktkennis en goeie tips gegeven.

Hans en Lissy Buitenveldert
Rated 4 out of 5

Vanaf het vinden van ons huidig appartement tot het passeren bij de notaris, zeer correcte houding en behandeling van persoon van makelaardij Jan Nicolas. Goeie waardebepaling en dien ten gevolge goed advies koopprijs, met als gevolg een go0ede koop. Zelfs geen moeite bij meerdere bezichtigingen.

Mitchell
Rated 5 out of 5

Wat een prettig kantoor is dit! Verder nog geen zaken gedaan, maar de eerste kennismaking was erg prettig.

Mees Vlieland
Rated 5 out of 5

We hadden al een bod gedaan op een huis dat voor ons als een buitenkans gezien werd. We dachten echt een lot uit de loterij te hebben gevonden en hebben meteen een eerste betaling van 3.000 euro gedaan om de woning te reserveren. Toen hebben wij Jan Nicolas ingeschakeld omdat hij door vrienden werd geadviseerd. Hij ging een en ander natrekken in het kadaster en toen schrokken wij ons rot! Het huis was totaal niet geregistreerd en gebouwd op een plek waar ook niet gebouwd mocht worden. Natuurlijk wilden wij de koop annuleren. De verkoper wilde ons eerst onze aanbetaling niet teruggeven, maar na een paar belletjes van de advocaat van Jan werd alles keurig in orde gebracht. Onze les is dat wij nooit meer op eigen gelegenheid een huis gaan kopen in Spanje.

Regina en Bram de Jong
Rated 5 out of 5

Wij waren al enige tijd op zoek naar een woning aan de Costa Blanca Noord. Wij in contact met Jan Nicolas om ons te helpen bij de koop en om een huis te zoeken. We hadden nogal wat wensen: Uitzicht op zee, zwembad, 4 slaapkamers, vrij gelegen, maar ook dicht bij een dorpje of stad, etc. Zelf hadden we ook al wat op internet gezocht. In een vertrouwenwekkend gesprek kwamen we tot een zoekopdracht. Jan is met onze wensen aan de slag gegaan en kwam snel met een aantal mogelijkheden, die zeer aantrekkelijk leken. De volgende stap was dat we naar Spanje gingen om de selectie die overgebleven was te bekijken. Jan had alles tot in de puntjes geregeld. Na 3 intensieve dagen, waarbij we onze eerste keus twee keer bezichtigd hebben begonnen de onderhandelingen. Die zijn professioneel en goed verlopen en de koop werd gesloten. De unieke extra waarde van Jan werd daarna nog duidelijker. Hij heeft zeer snel een bouwtechnische keuring uit laten voeren, waarbij het zelfs mogelijk was om tekeningen van het huis te krijgen. Dat geeft zekerheid voor de aankoop. Jan werkte ook goed samen met de advocaat die hij standaard altijd inschakelt. Stap voor stap werden we op de hoogte gehouden van alles wat moest gebeuren, en alle vragen werden zeer snel en professioneel beantwoord. Na de overdracht van het huis heeft Jan ook nog een hele prettige aannemer aangeraden die verbeteringen aan de woning aanbrengt. Dankzij Jan is het koopproces zonder zorgen verlopen. Jan Nicolas is voor ons een zeer vertrouwd adres dat we aan iedereen willen aanraden, wanneer je zonder zorgen een huis aan de Costa Blanca wilt kopen. Jan, heel erg bedankt!

Aad en Huib