Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwtechnische inspectie voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 5 out of 5

Onze ervaring met deze makelaar was goed. We hebben regelmatig contact gehad tijdens het koopproces en niets was een probleem. Tijdens de bezichtiging hadden wij best wel veel vragen, maar elke vraag werd rustig beantwoord. Op de vragen die Jan niet meteen kon beantwoorden, kregen wij enkele dagen later keurig netjes een belletje en wisten wij alsnog wat wij wilden weten. Bij de bouwtechnische inspectie kwam naar voren dat de septic tank niet voldeed aan de eisen. Dat hadden wij zelf nooit gemerkt en had ons dus veel geld kunnen kosten. Nu werd afgesproken dat de kosten voor een nieuwe septic tank voor rekening van de verkoper zou zijn. Bij het onderhandelen zijn wij telkens op de hoogte gehouden en elk bod werd eerst met ons besproken. De onderhandeling ging moeizaam, maar dat lag aan de verkoper. Uiteindelijk kreeg Jan door keihard onderhandelen bijna 15% van de vraagprijs af! Nadat hun advocaat alles had gecontroleerd, kwam er groen licht en werd een afspraak gemaakt bij de notaris. En ook daar was de makelaar bij aanwezig. Helemaal top. Wij zijn inmiddels verhuisd naar ons huisje onder de Spaanse zon en erg gelukkig. Jan, nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige service. Wij zullen je aan iedereen aanraden.

Emina en Geert van der Pluijm
Rated 5 out of 5

Alle vragen worden beantwoord, alle details worden besproken, afspraken altijd op tijd. De hele afhandeling van de koop is zeer goed bevallen. Veel meer dan dit kunnen wij ons eigenlijk niet wensen.

Sylvia de Laat
Rated 5 out of 5

Na een telefoontje werd er zeer snel een afspraak gemaakt. In het eerste overleg werden de totaalkosten in beeld gebracht. Het proces daarna vond zeer zorgvuldig plaats met op het juiste moment een terugkoppeling, waardoor wij voortdurend op de hoogte bleven van de ontwikkelingen. Een duidelijk voorbeeld van goede dienstverlening en ontzorging tijdens een proces dat je niet iedere dag meemaakt.

Jacqueline van Griesbergen
Rated 5 out of 5

Bij het kopen van onze woning in Spanje was dit kantoor betrokken als aankoopmakelaar. De heer Nicolas is een vriendelijke en prettige makelaar die de tijd had en voldoende informatie gaf over de woning en het kooptraject, dat toch anders is dan in Nederland. Een fijne, menselijke sfeer. De heer Nicolas kon ook enkele tips meegeven waarmee we ons voordeel hebben gedaan. Wij vonden het prettig dat hij er ook was bij de notaris in Spanje. Er wordt snel op e-mails en telefoontjes gereageerd en er is prettig contact. Er wordt voldoende uitleg gegeven over de stappen gedurende de aankoop.

Anouk de Bever
Rated 5 out of 5

Zeer tevreden over het gehele aankooptraject. Snelle en goede begeleiding bij de bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijke prijsafspraak. Kortom voor herhaling vatbaar.

J. van der Pluijm
Rated 5 out of 5

Fijne, persoonlijke benadering. De makelaar dacht echt met ons mee en geen enkel moment hadden wij het gevoel dat er iets teveel was. Dat is in de huidige tijd echt niet overal. De makelaar was vriendelijk en rustig, maar toch ook zakelijk.

Barbara Danneels
Rated 4 out of 5

Gewoon gedaan wat is beloofd, en waar voor betaald is. Verder goeie marktkennis en goeie tips gegeven.

Hans en Lissy Buitenveldert
Rated 4 out of 5

Vanaf het vinden van ons huidig appartement tot het passeren bij de notaris, zeer correcte houding en behandeling van persoon van makelaardij Jan Nicolas. Goeie waardebepaling en dien ten gevolge goed advies koopprijs, met als gevolg een go0ede koop. Zelfs geen moeite bij meerdere bezichtigingen.

Mitchell
Rated 5 out of 5

Wat een prettig kantoor is dit! Verder nog geen zaken gedaan, maar de eerste kennismaking was erg prettig.

Mees Vlieland
Rated 5 out of 5

We hadden al een bod gedaan op een huis dat voor ons als een buitenkans gezien werd. We dachten echt een lot uit de loterij te hebben gevonden en hebben meteen een eerste betaling van 3.000 euro gedaan om de woning te reserveren. Toen hebben wij Jan Nicolas ingeschakeld omdat hij door vrienden werd geadviseerd. Hij ging een en ander natrekken in het kadaster en toen schrokken wij ons rot! Het huis was totaal niet geregistreerd en gebouwd op een plek waar ook niet gebouwd mocht worden. Natuurlijk wilden wij de koop annuleren. De verkoper wilde ons eerst onze aanbetaling niet teruggeven, maar na een paar belletjes van de advocaat van Jan werd alles keurig in orde gebracht. Onze les is dat wij nooit meer op eigen gelegenheid een huis gaan kopen in Spanje.

Regina en Bram de Jong