Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwkundige controle voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 5,0 out of 5

Wij hebben onder begeleiding van Jan Nicolas ons huis in Orihuela gekocht. Jan heeft ons geholpen met het bieden op het huis. Hij kon ons goed adviseren over ons uiteindelijke bod. Daarnaast heeft hij ons geholpen met alles wat er geregeld moet worden op het moment dat je een huis aankoopt. Hij heeft al onze vragen beantwoord en reageert altijd snel. Wij raden Jan Nicolas zeker aan. We zijn heel tevreden.

J.M. Brakman
Rated 5,0 out of 5

Vorig jaar had ik het plan gemaakt om een huis in Nerja te kopen. In eerste instantie zelf wat bezichtigen gedaan om te kijken wat mij leuk leek. Al snel bleek het bijna niet te doen in deze huidige huizenmarkt. Na wat zoeken kwam ik bij Jan Nicolas terecht. Door het eerste gesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak en kreeg ik veel adviezen en tips. Ik waardeer het ook dat hij met elke bezichtiging meeging. Ik ben heel blij met Jan vanwege zijn deskundigheid, eerlijkheid, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanbevelen.

Oscar Benali
Rated 5,0 out of 5

It was excellent to connect with Jan Nicolas to find our lovely home in Spain. The interactions with Jan Nicolas are so efficient and we received lots of support and inputs when we were searching for our dream home.

Emily Arterton
Rated 5,0 out of 5

Mijn partner en ik hebben voor de tweede keer een woning aangekocht met de hulp van Jan Nicolas. Wij zijn niet snel mensen die iemand een perfecte score geven, maar voor Jan maken wij graag een uitzondering. Bij elke ontmoeting en elke bezichtiging werden wij steeds verrast door het enthousiasme en de vakkundigheid van jan maar ook van zijn medewerkers. Hij wist precies waar wij als kopers naar opzoek waren en was altijd bereid om met ons mee te denken en voor ons op te komen in de hectiek die komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje. Met zo’n topper aan onze zijde, was het allemaal een makkie. Niets meer dan lofzang voor dit fantastische kantoor!

Griet van Kuller-Ammers
Rated 5,0 out of 5

Wij zijn fantastisch geholpen! Nadat we zelf voor de eerste keer een huis hadden bezichtigd, hebben we contact opgenomen met het kantoor en hadden we snel een kennismakingsgesprek. Na de bezichtiging heeft Jan snel gehandeld en direct ons bod uitgebracht. Met succes! We zijn heel goed en proactief begeleidt in het hele koopproces, waardoor we met vertrouwen onze keuze hebben gemaakt.

Jeannet Leydekkers
Rated 5,0 out of 5

Onze ervaring met Jan Nicolas was goed. We hebben regelmatig contact gehad tijdens het koopproces en niets was een probleem. Tijdens de bezichtiging hadden wij best wel veel vragen, maar elke vraag werd rustig beantwoord. Op de vragen die Jan niet meteen kon beantwoorden, kregen wij enkele dagen later keurig netjes een belletje en wisten wij alsnog wat wij wilden weten. Bij de bouwtechnische inspectie kwam naar voren dat de septic tank niet voldeed aan de eisen. Dat hadden wij zelf nooit gemerkt en had ons dus veel geld kunnen kosten. Nu werd afgesproken dat de kosten voor een nieuwe septic tank voor rekening van de verkoper zou zijn. Bij het onderhandelen zijn wij telkens op de hoogte gehouden en elk bod werd eerst met ons besproken. De onderhandeling ging moeizaam, maar dat lag aan de verkoper. Uiteindelijk kreeg Jan door keihard onderhandelen bijna 15% van de vraagprijs af! Nadat alles juridisch was gecontroleerd, kwam er groen licht en werd een afspraak gemaakt bij de notaris. En ook daar waren zij bij aanwezig. Helemaal top. Wij zijn inmiddels verhuisd naar ons huisje onder de Spaanse zon en erg gelukkig. Jan, nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige service. Wij zullen je aan iedereen aanraden.

Emina en Geert van der Pluijm
Rated 5,0 out of 5

Alle vragen worden beantwoord, alle details worden besproken, afspraken altijd op tijd. De hele afhandeling van de koop is zeer goed bevallen. Veel meer dan dit kunnen wij ons eigenlijk niet wensen.

Sylvia de Laat
Rated 5,0 out of 5

Na een telefoontje werd er zeer snel een afspraak gemaakt. In het eerste overleg werden de totaalkosten in beeld gebracht. Het proces daarna vond zeer zorgvuldig plaats met op het juiste moment een terugkoppeling, waardoor wij voortdurend op de hoogte bleven van de ontwikkelingen. Een duidelijk voorbeeld van goede dienstverlening en ontzorging tijdens een proces dat je niet iedere dag meemaakt.

Jacqueline van Griesbergen
Rated 5,0 out of 5

Bij het kopen van onze woning in Spanje hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van dit kantoor. De heer Nicolas is een vriendelijke en prettig persoon die de tijd had en voldoende informatie gaf over de woning en het kooptraject, dat toch anders is dan in Nederland. Een fijne, menselijke sfeer. De heer Nicolas kon ook enkele tips meegeven waarmee we ons voordeel hebben gedaan. Wij vonden het prettig dat hij er ook was bij de notaris in Spanje. Er wordt snel op e-mails en telefoontjes gereageerd en er is prettig contact. Er wordt voldoende uitleg gegeven over de stappen gedurende de aankoop.

Anouk de Bever
Rated 5,0 out of 5

Zeer tevreden over het gehele aankooptraject. Snelle en goede begeleiding bij de bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijke prijsafspraak. Kortom voor herhaling vatbaar.

J. van der Pluijm