Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwtechnische inspectie voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 5 out of 5

We wilden na onze pensionering een huis kopen in Spanje, maar hoe ga je dat doen? Onze eerste stap was om het internet af te struinen. Op Google gezocht naar huizen in Spanje. Per toeval kwamen wij op de website van Jan Nicolas uit. Eigenlijk hebben we daar toen al onze zoekopdrachten op gedaan. Al onze vragen werden zeer snel beantwoord. Helaas door corona konden wij niet afreizen naar Spanje om de huizen die wij hadden uitgezocht te bezoeken. Tot wij bericht ontvingen van Jacqueline dat “de kust veilig was” en dat het misschien een idee was om naar Spanje te komen. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Wij naar Spanje om kennis te maken met Jacqueline en gelijk onze wensen kenbaar te maken. Jacqueline heeft ons diverse tips en tricks gegeven waar wij voor moesten zorgen om de aankoop van een huis te vergemakkelijken. En dat heeft gewerkt. Na een aantal huizen bezocht te hebben zat ons droomhuis er tussen. In overleg met Jacqueline een bod gedaan. Na twee dagen wachten hadden we een bingo en zijn wij nu de gelukkige eigenaar van ons droomhuis in Spanje. Hun advocaat heeft voor ons de papierwinkel afgehandeld en verder begeleid. Kortom, Jan en Jacqueline zijn een droompaar, zonder hen was het ons niet gelukt om door al die wetgeving en regelgeving te komen. Wij zijn Jan en Jacqueline enorm veel dank verschuldigd.

Amy en Jeroen Verduld
Rated 5 out of 5

De afgelopen periode zijn wij ontzettend goed geadviseerd en bijgestaan bij de koop van ons prachtige huis in Moraira wat we hadden gevonden bij een ander makelaarskantoor. Jan, Jacqueline en Jordi, heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet en hulp. Super! Als we 10 sterren konden geven, hadden we het zeker gedaan. Groeten van de familie Bakker.

Bob en Liza Bakker
Rated 5 out of 5

Onlangs hebben wij contact gezocht met Jacqueline van Jan Nicolas Makelaardij omdat wij ons wilde oriënteren op een tweede woning in Spanje. Wij hebben dit gesprek als enorm prettig ervaren en zijn met de nodige informatie en juiste advies weer teruggekeerd naar België. Sneller dan verwacht kwam er een prachtige woning op ons pad en heeft Jacqueline zich tot het uiterste ingespannen om op korte termijn de woning voor ons te bezoeken en een afspraak te maken voor een eerste bezichtiging. De procedure voor het aankopen van een tweede woning in Spanje is anders dan in België en zonder de fantastische begeleiding van Jacqueline, maar ook van haar man, hadden wij dit niet tot een goed eind kunnen brengen. Inmiddels mogen wij ons de trotse eigenaren noemen van een geweldige woning in Gran Alacant. Nu we op het punt staan de woning aan te passen naar onze eigen style staan ze nog steeds voor ons klaar en kunnen wij gebruik maken van hun betrouwbare netwerk. Jacqueline, hartelijk dank voor jou transparante manier van handelen. Heel erg bedankt.

Eric en Miranda Aerts
Rated 5 out of 5

Beste Jacqueline en Jan Nicolas, wat een avontuur zijn wij aangegaan! Al jaren hadden wij het verlangen naar een eigen huisje in Spanje en daarom hielden wij jullie website al tijden in de gaten. Toen wij besloten ervoor te gaan en wij met jullie in contact kwamen, voelden het vertrouwd en waren wij ervan overtuigd dat het kopen bij jullie in goede handen zou zijn. Helaas was het onmogelijk om het huis fysiek te bezoeken, waarna jij, Jacqueline, ons online door de woning leidde. Jouw eerlijke feedback was voor ons aanleiding om toch gewoon tot koop over te gaan. Voor ons beide een spannende ervaring, maar wat is het goed gegaan. Jullie informatie was compleet en correct en door de begeleiding van mensen uit jullie netwerk werd alles prima verzorgd. Al met al een fijne ervaring. Dank jullie wel! Ramon en Vera Kuijpers

Ramon en Vera Kuijpers
Rated 4 out of 5

Wat jammer dat het op het eind niet helemaal goed ging, maar jullie zijn niet voor het probleem weggelopen en hebben alles uiteindelijk goed opgelost. Alleen kan ik niet de maximale score geven, maar 4 sterren is ook heel goed lijkt mij. De woning die Jacqueline voor ons had gevonden, bleek hier en daar wat kleine mankementjes te hebben, waar Jacqueline overigens niets aan kon doen. Het koste allemaal wat meer tijd dan gedacht, maar uiteindelijk is het toch allemaal op zijn pootjes terecht gekomen.

Merel Bezemer
Rated 5 out of 5

De laatste twee weken van oktober zijn mijn man en ik samen met Jan Nicolas naar een aantal potentiële huizen gaan kijken die wij zelf hadden gevonden. Zodra wij ons droomhuis gevonden hadden is alles eigenlijk soepel verlopen. Geen moment hebben wij last gehad van stress. Jan Nicolas heeft samen met zijn advocaat de afhandeling voor zijn rekening genomen en sinds enkele dagen wonen wij in ons Spaanse huis! Dankzij Jan Nicolas is alles vlot en goed verlopen! Heel erg blij mee! Zeer goede keus als je op zoek bent aan de Costa Blanca.

De heer en mevrouw van Wilgenburg
Rated 5 out of 5

Tijdens het zoeken naar een woning aan de Costa Blanca zijn wij in contact gekomen met Jan Nicolas Makelaar. Wij hadden hun naam wel eens horen vallen, maar verder geen ervaring met het kantoor. Zij waren echter goed bekend met de woningmarkt in deze omgeving en hebben ons fantastisch begeleid. De door ons zelf gevonden woningen zijn door hen naadloos voor bezichtiging ingepland. Niets was teveel! Hun expertise beperkt zich niet alleen tot het bezichtigen van woningen. Mede door hun uitgebreide netwerk van specialisten is de koop perfect verlopen. De gecompliceerde regelgeving in Spanje is voor ons dan ook totaal geen probleem geweest! Wij bevelen hen in ieder geval voor de volle 100% aan.

Brenda en Rudy
Rated 5 out of 5

Jacqueline en Jan zijn ons zeer behulpzaam geweest bij onze oriënterende huizenjacht in Spanje. Ze zijn zeer goed op de hoogte en ze denken goed met ons mee. Maar het meest prettige vonden wij dat ze altijd bereikbaar waren voor vragen en advies. We hopen snel verdere stappen met hun bedrijf te kunnen gaan zetten om daadwerkelijk tot koop over te gaan!

Will en Steef Stroman
Rated 5 out of 5

Through my brother and sister-in-law we got to know Nicolas. Out of curiosity, we left a non-binding but very extensive search via the website during our Christmas holiday in Spain. They quickly came up with interesting proposals that we visited together a few months later, and yes, the first house was immediately a hit! We visited a few other houses together and then we knew for sure. The entire purchase process went smoothly, they know what they are talking about and are reliable and involved.

Thanks again, we are completely happy with our casa.

Steven and Cristina
Rated 5 out of 5

Na jarenlang gedroomd te hebben over een tweede huis in Spanje, was het vorig jaar zomer zo ver: ‘Project Manana’, de zoektocht naar ons droomhuis, werd een feit. Omdat we niet goed wisten waar te beginnen, werd al snel duidelijk dat een goede aankoopmakelaar onmisbaar was. Via Facebook vonden we Jan Nicolas. Onder de indruk van zijn verhaal stuurden we een berichtje, waarop nog dezelfde dag werd gereageerd. Wat een verschil met andere kantoren. Een eerste afspraak was snel gemaakt, en meteen waren wij onder de indruk van zijn ontspannen manier van werken. Hij kon ons heel goed uitleggen hoe het proces in Spanje in zijn werk gaat en waarom alles zo anders is als in Nederland. Hij had zelfs al een paar huizen voor ons uitgezocht, een schot in de roos bleek later. De afspraak was om in het najaar terug te komen en dat hebben we ook gedaan. Het huis waar wij in de zomer reeds voor waren gevallen, bleek toch aan al onze wensen te voldoen en na goed onderhandelen keerden wij terug met een voorlopig koopcontract op zak! Ook bij de overdracht bij de notaris zijn wij prima geholpen en ook de zaken die even iets minder gingen werden serieus genomen. Kortom, zoek je een makelaar met een uitgebreid netwerk, ga voor Jan Nicolas. Ons ‘project’ is tot zover zeker geslaagd!

Emile & Monique Zegers