Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwkundige controle voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 5,0 out of 5

Fijne, persoonlijke benadering. De aan ons toegewezen adviseur dacht echt met ons mee en geen enkel moment hadden wij het gevoel dat er iets teveel was. Dat is in de huidige tijd echt niet overal. De adviseur was vriendelijk en rustig, maar toch ook zakelijk.

Barbara Danneels
Rated 4,0 out of 5

Gewoon gedaan wat is beloofd, en waar voor betaald is. Verder goeie marktkennis en goeie tips gegeven.

Hans en Lissy Buitenveldert
Rated 4,0 out of 5

Vanaf de bezichtiging tot het passeren bij de notaris, zeer correcte houding en keurige behandeling van de advocaat. Goede waardebepaling en dien ten gevolge goed advies koopprijs, met als gevolg een goede koop. Zelfs geen moeite bij meerdere bezichtigingen.

Mitchell
Rated 5,0 out of 5

Wat een prettig kantoor is dit! Verder nog geen zaken gedaan, maar de eerste kennismaking was erg prettig.

Mees Vlieland
Rated 5,0 out of 5

We hadden al een bod gedaan op een huis dat voor ons als een buitenkans gezien werd. We dachten echt een lot uit de loterij te hebben gevonden en hebben meteen een eerste betaling van 3.000 euro gedaan om de woning te reserveren. Toen hebben wij Jan Nicolas ingeschakeld omdat hij door vrienden werd geadviseerd. Hij ging een en ander natrekken in het kadaster en toen schrokken wij ons rot! Het huis was totaal niet geregistreerd en gebouwd op een plek waar ook niet gebouwd mocht worden. Natuurlijk wilden wij de koop annuleren. De verkoper wilde ons eerst onze aanbetaling niet teruggeven, maar na een paar belletjes van Jan werd alles keurig in orde gebracht. Onze les is dat wij nooit meer op eigen gelegenheid een huis gaan kopen in Spanje.

Regina en Bram de Jong
Rated 5,0 out of 5

Wij waren al enige tijd op zoek naar een woning aan de Costa Blanca. Wij in contact met Jan Nicolas om ons te helpen bij de koop toen we eindelijk drie huizen gevonden hadden die aan onze voorkeur voldeden. De volgende stap was dat we naar Spanje gingen om de huizen te bekijken. Jan had alles tot in de puntjes geregeld met de verkopers zodat de afspraken al gemaakt waren. Na 3 intensieve dagen, waarbij we onze eerste keus twee keer bezichtigd hebben, begonnen de onderhandelingen. Die zijn professioneel en goed verlopen en de koop werd gesloten. De unieke extra waarde van Jan werd daarna nog duidelijker. Hij heeft zeer snel een bouwtechnische keuring uit laten voeren, waarbij het zelfs mogelijk was om tekeningen van het huis te krijgen. Dat geeft zekerheid voor de aankoop. Stap voor stap werden we op de hoogte gehouden van alles wat moest gebeuren, en alle vragen werden zeer snel en professioneel beantwoord. Na de overdracht van het huis heeft Jan ook nog een hele prettige aannemer aangeraden die verbeteringen aan de woning aanbrengt. Dankzij Jan is het koopproces zonder zorgen verlopen. Jan Nicolas is voor ons een zeer vertrouwd adres dat we aan iedereen willen aanraden, wanneer je zonder zorgen een huis aan de Costa Blanca wilt kopen. Jan, heel erg bedankt!

Aad en Huib
Rated 5,0 out of 5

We wilden na onze pensionering een huis kopen in Spanje, maar hoe ga je dat doen? Onze eerste stap was om het internet af te struinen. Op Google gezocht naar huizen in Spanje. Per toeval kwamen wij op de website van Jan Nicolas uit. Al onze vragen werden zeer snel beantwoord. Helaas door corona konden wij niet afreizen naar Spanje om de huizen die wij hadden uitgezocht te bezoeken. Tot wij bericht ontvingen van Jan Nicolas dat “de kust veilig was” en dat het misschien een idee was om naar Spanje te komen. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Wij naar Spanje om kennis te maken met Jan en gelijk onze wensen kenbaar te maken. Jan heeft ons diverse tips en tricks gegeven waar wij voor moesten zorgen om de aankoop van een huis te vergemakkelijken. En dat heeft gewerkt. Na een aantal huizen bezocht te hebben zat ons droomhuis er tussen. In overleg met Jan een bod gedaan. Na twee dagen wachten hadden we een bingo en zijn wij nu de gelukkige eigenaar van ons droomhuis in Spanje. Jan heeft voor ons de papierwinkel afgehandeld en verder begeleid. Kortom, Jan je bent een vakman! Zonder hem was het ons niet gelukt om door al die wetgeving en regelgeving te komen. Wij zijn Jan enorm veel dank verschuldigd.

Amy en Jeroen Verduld
Rated 5,0 out of 5

De afgelopen periode zijn wij ontzettend goed geadviseerd en bijgestaan bij de koop van ons prachtige huis in Moraira wat we hadden gevonden bij een makelaarskantoor. Jan, heel erg bedankt voor je geweldige inzet en hulp. Super! Als we 10 sterren konden geven, hadden we het zeker gedaan. Groeten van de familie Bakker.

Bob en Liza Bakker
Rated 5,0 out of 5

Onlangs hebben wij contact gezocht met Jan Nicolas omdat wij ons wilde oriënteren op een tweede woning in Spanje. Wij hebben dit gesprek als enorm prettig ervaren en zijn met de nodige informatie en juiste advies weer teruggekeerd naar België. Sneller dan verwacht kwam er een prachtige woning op ons pad en heeft Jan zich tot het uiterste ingespannen om op korte termijn de woning voor ons te bezoeken en een afspraak te maken voor een bezichtiging. De procedure voor het aankopen van een tweede woning in Spanje is anders dan in België en zonder de fantastische begeleiding van Jan hadden wij dit niet tot een goed eind kunnen brengen. Inmiddels mogen wij ons de trotse eigenaren noemen van een geweldige woning in Gran Alacant. Nu we op het punt staan de woning aan te passen naar onze eigen style staat hij nog steeds voor ons klaar en kunnen wij gebruik maken van zijn betrouwbare netwerk. Jan, hartelijk dank voor jouw transparante manier van handelen. Heel erg bedankt.

Eric en Miranda Aerts
Rated 5,0 out of 5

Beste Jan Nicolas, wat een avontuur zijn wij aangegaan! Al jaren hadden wij het verlangen naar een eigen huisje in Spanje en daarom hielden wij jouw website al tijden in de gaten. Toen wij besloten ervoor te gaan en wij met jou in contact kwamen, voelden het vertrouwd en waren wij ervan overtuigd dat het begeleiden bij het kopen bij jou in goede handen zou zijn. Helaas was het onmogelijk om het huis fysiek te bezoeken, waarna jij, Jan, ons online door de woning leidde. Jouw eerlijke feedback was voor ons aanleiding om toch gewoon tot koop over te gaan. Voor ons beide een spannende ervaring, maar wat is het goed gegaan. Jouw informatie was compleet en correct en door de begeleiding van mensen uit jouw netwerk werd alles prima verzorgd. Al met al een fijne ervaring. Dank je wel! Ramon en Vera Kuijpers

Ramon en Vera Kuijpers