Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwtechnische inspectie voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 5 out of 5

Na jarenlang gedroomd te hebben over een tweede huis in Spanje, was het vorig jaar zomer zo ver: ‘Project Manana’, de zoektocht naar ons droomhuis, werd een feit. Omdat we niet goed wisten waar te beginnen, werd al snel duidelijk dat een goede aankoopmakelaar onmisbaar was. Via Facebook vonden we Jan Nicolas. Onder de indruk van zijn verhaal stuurden we een berichtje, waarop nog dezelfde dag werd gereageerd. Wat een verschil met andere kantoren. Een eerste afspraak was snel gemaakt, en meteen waren wij onder de indruk van zijn ontspannen manier van werken. Hij kon ons heel goed uitleggen hoe het proces in Spanje in zijn werk gaat en waarom alles zo anders is als in Nederland. Hij had zelfs al een paar huizen voor ons uitgezocht, een schot in de roos bleek later. De afspraak was om in het najaar terug te komen en dat hebben we ook gedaan. Het huis waar wij in de zomer reeds voor waren gevallen, bleek toch aan al onze wensen te voldoen en na goed onderhandelen keerden wij terug met een voorlopig koopcontract op zak! Ook bij de overdracht bij de notaris zijn wij prima geholpen en ook de zaken die even iets minder gingen werden serieus genomen. Kortom, zoek je een makelaar met een uitgebreid netwerk, ga voor Jan Nicolas. Ons ‘project’ is tot zover zeker geslaagd!

Emile & Monique Zegers
Rated 5 out of 5

Na een paar gesprekken met diverse makelaars en advocaten in Spanje, is mijn keus gevallen op Jan Nicolas voor de aankoopbegeleiding. Ik ben echt zeer tevreden over hem. Hij was vanaf het begin duidelijk, realistisch en transparant. Te allen tijde reageerde hij op mijn telefoontjes, apps en mails en bleef altijd vriendelijk. Absoluut aan te raden.

Mary Nijland
Rated 5 out of 5

Bij Jan Nicolas luisterde men goed naar onze wensen en regelde ze alles snel en vakkundig. Het was bijna maatwerk. Mijn ervaring met makelaars in Spanje was altijd dat ze nooit terugbelden en slecht bereikbaar waren. Hoe anders is dit bij dit makelaarskantoor. Een relaxte manier om je huis te laten verkopen maar toch zelf erbij betrokken te zijn. Binnen een maand hadden zij een huis gevonden, de volledige koop begeleidt en nog voor een goede prijs aangekocht ook!

Petra Tramper
Rated 4 out of 5

Jan, Jacqueline en Jordi hebben mij goed geholpen bij het kopen van een huisje aan de Costa Blanca. Het was echt zoeken tot ze iets geschikts gevonden hadden, maar ze bleven geduldig en reageerde altijd snel op mijn vragen. Vandaar zijn ze zeker aan te raden.

Marjolein Jonk
Rated 5 out of 5

Jan Nicolas heeft ons geweldig geholpen bij de koop van ons huis in Torrox. Het was wat ons betreft een “perfect match”. Hartelijk bedankt voor je inzet Jan. Wij zullen je bij iedereen van harte aanbevelen. Groetjes, Kayleigh en Reno van de Luytgaarden.

Kayleigh en Reno van de Luytgaarden
Rated 4 out of 5

Prima concept, goed bereikbaar. Steeds goed advies van de makelaar en niets was teveel. Zeker een aanrader!

A. Hoek
Rated 5 out of 5

Onze ervaring met makelaar Jan voelt als een warm bad. We denken zeker dat dit ook te maken heeft met het feit dat het een familiebedrijf is, de lijnen zijn kort en de verstandhoudingen zijn warm. We zijn met alles (ook de zaken buiten de koop) enorm goed begeleid. De ‘aftersales’ was en is ook erg fijn. Je voelt je niet bezwaard om iets te vragen. Daar komt bij dat het in het Nederlands toch fijner communiceren is. Al met al een zeer betrokken en warm bedrijf.

P.S. Ze zijn zeer goed in onderhandelen.

Lidy & Jan Peters
Rated 5 out of 5

Een weldenkend mens zou zich achter de oren moeten krabben om in een coronacrisis, zonder Spaans te spreken en op oudere leeftijd een appartement te willen kopen in Spanje. Maar ja hoe ouder je wordt hoe meer je je realiseert dat je je dromen achterna moet gaan en je ‘de beren op je weg’ zoveel mogelijk moet negeren of moet proberen op te lossen. Dat laatste hebben wij gedaan door Jan Nicolas in te schakelen. Wat een goede beslissing is dat geweest! Zonder de hulp van Jan en Jacqueline was het ons absoluut niet gelukt.

Mees de Gooijer
Rated 4 out of 5

Wij hebben met de begeleiding van Jan een woning gekocht in Lliber aan de Costa Blanca. Jan heeft ons met de juiste mensen in contact gebracht en ons erg goed geholpen met zijn snelle inzet en reactie.

Monique Willems
Rated 5 out of 5

Niets is teveel voor de medewerkers van Jan Nicolas. Zeer klantvriendelijk en empathisch. Kan geen minpunt bedenken. Gedurende het gehele aankoopproces geen stress gekend. Ze kennen de regio goed, geven waardevolle tips en bovenal luisteren ze uitstekend en vertalen wensen in concrete tips en adviezen.

Benny en Annick Harmsen