Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwkundige controle voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 4,0 out of 5

Je was wat lastig te bereiken, juist op het moment dat het voor ons spannend werd. Helaas, dat kost je een ster in de beoordeling, maar voor de rest zijn we zeker tevreden.

Merel Bezemer
Rated 5,0 out of 5

De laatste twee weken van oktober zijn mijn man en ik samen met Jan Nicolas naar een aantal potentiële huizen gaan kijken die wij zelf hadden gevonden. Zodra wij ons droomhuis gevonden hadden is alles eigenlijk soepel verlopen. Geen moment hebben wij last gehad van stress. Jan Nicolas heeft de afhandeling voor zijn rekening genomen en sinds enkele dagen wonen wij in ons Spaanse huis! Dankzij Jan Nicolas is alles vlot en goed verlopen! Heel erg blij mee! Zeer goede keus als je op zoek bent aan de Costa Blanca.

De heer en mevrouw van Wilgenburg
Rated 5,0 out of 5

Tijdens het zoeken naar een woning aan de Costa Blanca zijn wij in contact gekomen met Jan Nicolas. Wij hadden zijn naam wel eens horen vallen, maar verder geen ervaring met het kantoor. Hij was echter goed bekend met de woningmarkt in deze omgeving en heeft ons fantastisch begeleid. De door ons zelf gevonden woningen zijn door hem naadloos voor bezichtiging ingepland. Niets was teveel! Zijn expertise beperkt zich niet alleen tot het bezichtigen van woningen. Mede door zijn uitgebreide netwerk van specialisten is de koop perfect verlopen. De gecompliceerde regelgeving in Spanje is voor ons dan ook totaal geen probleem geweest! Wij bevelen hem in ieder geval voor de volle 100% aan.

Brenda en Rudy
Rated 5,0 out of 5

Jan is ons zeer behulpzaam geweest bij onze oriënterende huizenjacht in Spanje. Hij is zeer goed op de hoogte en hij dacht goed met ons mee. Maar het meest prettige vonden wij dat hij altijd bereikbaar was voor vragen en advies. We hopen snel verdere stappen met zijn bedrijf te kunnen gaan zetten om daadwerkelijk tot koop over te gaan!

Will en Steef Stroman
Rated 5,0 out of 5

Through my brother and sister-in-law we got to know Nicolas. Out of curiosity, we left a non-binding but very extensive search via the website during our Christmas holiday in Spain. They quickly came up with interesting proposals that we visited together a few months later, and yes, the first house was immediately a hit! We visited a few other houses together and then we knew for sure. The entire purchase process went smoothly, they know what they are talking about and are reliable and involved.

Thanks again, we are completely happy with our casa.

Steven and Cristina
Rated 5,0 out of 5

Na jarenlang gedroomd te hebben over een tweede huis in Spanje, was het vorig jaar zomer zo ver: ‘Project Manaña’, de zoektocht naar ons droomhuis, werd een feit. Omdat we niet goed wisten waar te beginnen, werd al snel duidelijk dat een goede aankoopmakelaar onmisbaar was. Via Facebook vonden we Jan Nicolas. Onder de indruk van zijn verhaal stuurden we een berichtje, waarop nog dezelfde dag werd gereageerd. Wat een verschil met andere kantoren die zelfs na een paar weken niet eens antwoord geven. Een eerste afspraak was snel gemaakt, en meteen waren wij onder de indruk van zijn ontspannen manier van werken. Hij kon ons heel goed uitleggen hoe het proces in Spanje in zijn werk gaat en waarom alles zo anders is als in Nederland. De afspraak was om in het najaar terug te komen en dat hebben we ook gedaan. Het huis waar wij in de zomer reeds voor waren gevallen, bleek nog steeds aan al onze wensen te voldoen en na goed onderhandelen keerden wij terug met een voorlopig koopcontract op zak! Ook bij de overdracht bij de notaris zijn wij prima geholpen en ook de zaken die even iets minder gingen werden serieus genomen. Kortom, zoek je een advocaat met een uitgebreid netwerk, ga voor Jan Nicolas. Ons ‘project’ is tot zover zeker geslaagd!

Emile & Monique Zegers
Rated 5,0 out of 5

Na een paar gesprekken met diverse makelaars en advocaten in Spanje, is mijn keus gevallen op Jan Nicolas voor de aankoopbegeleiding. Ik ben echt zeer tevreden over hem. Hij was vanaf het begin duidelijk, realistisch en transparant. Te allen tijde reageerde hij op mijn telefoontjes, apps en mails en bleef altijd vriendelijk. Absoluut aan te raden.

Mary Nijland
Rated 5,0 out of 5

Bij Jan Nicolas luisterde men goed naar onze wensen en regelde ze alles snel en vakkundig. Het was bijna maatwerk. Mijn ervaring met makelaars in Spanje was altijd dat ze nooit terugbelden en slecht bereikbaar waren. Hoe anders is dit bij dit kantoor. Een relaxte manier om je huis te kopen maar toch zelf erbij betrokken te zijn. Binnen een maand na bezichtiging zaten wij al bij de notaris en nog voor een goede prijs aangekocht ook!

Petra Tramper
Rated 4,0 out of 5

Ik ben goed geholpen bij het kopen van een huisje aan de Costa Blanca. Het was echt zoeken tot ik iets geschikts gevonden had, maar al die tijd bleven zij geduldig en reageerde altijd snel op mijn vragen. Vandaar zijn ze zeker aan te raden.

Marjolein Jonk
Rated 5,0 out of 5

Jan Nicolas heeft ons geweldig geholpen bij de koop van ons huis in Torrox. Het was wat ons betreft een “perfect match”. Hartelijk bedankt voor je inzet Jan. Wij zullen je bij iedereen van harte aanbevelen. Groetjes, Kayleigh en Reno van de Luytgaarden.

Kayleigh en Reno van de Luytgaarden