Wij zijn trots op de recensies die we van onze cliënten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren. Lees hieronder wat anderen over ons vertellen, hoe anderen hebben ervaren hoe wij voor hen bij hebben gestaan bij het kopen van een huis in Spanje. Maar ook cliënten waar wij een bouwkundige controle voor hebben uitgevoerd, bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid of waarmee we een vrijblijvend gesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening, want de mening van onze cliënten is voor ons belangrijk.

Dit is wat anderen over ons vertellen…

Rated 5,0 out of 5

Ik ben zeer te spreken over Jan Nicolas. Ik was op zoek naar aankoopbegeleiding in Spanje en ik kon bij hun kiezen van welke diensten ik gebruik wilde maken via diverse pakketten. Zo wist ik in ieder geval meteen waar ik aan toe was en wat het mij zou gaan kosten. Door het transparante systeem heb ik stressvrij een huis gekocht in Spanje. Tot slot wil ik Jan bedanken voor de prettige communicatie die ik heb ervaren. Jan, nogmaals bedankt voor je unieke dienstverlening!

Max Üstüner
Rated 5,0 out of 5

Hele fijne ervaring met Jan Nicolas! Communicatie, service en snelheid perfect. Er wordt echt met je meegedacht in alle opzichten, onze contactpersoon was Jacqueline en zo fijn geholpen door haar! Transparant en eerlijk. In deze tijd raad ik het kopers aan om je bij de koop van je woning door Jan Nicolas bij te laten staan omdat je daar tenminste niet belazerd wordt!!! Hartelijk bedankt voor alles!!!

Lennart van Driessche
Rated 5,0 out of 5

Ik heb de samenwerking en de moderne aanpak als zeer prettig ervaren met Jan Nicolas. Het gehele proces van A t/m Z werd helder uitgelegd. Wanneer ik vragen had, kon ik altijd een beroep doen op de medewerkers van het kantoor. Ook na sluitingstijd! Je krijgt altijd snel en een kwalitatieve antwoord en niets was te veel. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken en kan iedereen dit kantoor aanraden!

Tim
Rated 5,0 out of 5

Wat ons zeer aantrok met dit bedrijf in zee te gaan is; ze zijn niet traditioneel zoals de meeste makelaarskantoren of advocaten in Spanje. Een andere aanpak kan echt verfrissend werken. En ja, af en toe hebben ze het wel druk en moet je later teruggebeld worden door je contactpersoon, maar dat is juist een goed teken. Dit betekent een gezond/groeiend bedrijf. En dat gaf ons juist veel vertrouwen!

Auke Jelsma
Rated 5,0 out of 5

Wat een fijn kantoor en wat een prettige mensen! Mijn man en ik hebben Jan Nicolas ingeschakeld om ons te helpen bij de koop van ons nieuwe paradijsje in Marbella. Vanaf het allereerste contact tot zelfs na het tekenen bij de notaris zijn wij correct behandeld, werden we teruggebeld als dat werd beloofd en zijn alle afspraken altijd netjes nagekomen. We kregen zelfs koffie! En nog lekkere koffie ook! Het is een kleine attentie, maar bij de andere kantoren waar wij binnen waren gestapt kregen we niet eens een glaasje water! Nogmaals, Jan Nicolas, heel erg bedankt voor de geweldige service!

Merel Faes