Welkom in Spanje

Wonen in Spanje, wie droomt daar niet van? Daar waar vroeger vooral gedroomd werd van een woning onder de Spaanse zon, wil men nu steeds vaker deze droom daadwerkelijk realiseren. Spanje staat dan ook al jaren in de belangstelling van mensen die een (tweede) woning willen kopen in het meest gezonde leefklimaat van Europa. Door onze unieke aankoopformule bent u bij Jan Nicolas Consultancy aan het juiste adres voor het kopen van uw woning in Spanje.

Even voorstellen
Jan Nicolas Consultancy is een Nederlands vastgoedadviesbureau Spanje. Onze specialisatie richt zich met name op vastgoedtransacties in Spanje en zaken die met het aankopen van vastgoed in Spanje te maken hebben, zoals het verzorgen van waardebepalingen, bouwtechnische inspecties, juridische recherches en overige diensten. Door onze specialisatie is Jan Nicolas Consultancy uw raadgever bij uitstek daar waar het gaat om vastgoedaankopen in Spanje. Wij streven naar hoogstaande, stipte en creatieve dienstverlening, nauw aansluitend bij de concrete wensen van onze cliënten. Wij houden u, vanaf het allereerste begin tot het einde, stipt op de hoogte van de evoluties van uw dossier en zien er bijzonder op toe dat de balans tussen inzet en (te verwachten) resultaat in evenwicht blijft.

De juiste route naar plezierig wonen
Als eigenaar van een gerenommeerd NVM makelaarskantoor in Nederland en meer dan 25 jaar ‘Spanje ervaring’, hebben wij onze ‘Vastgoedsporen’ ruimschoots verdiend en zijn wij al geruime tijd, tot grote tevredenheid van onze cliënten, in Spanje werkzaam. De begeleiding van onze ervaren en meertalige adviseurs is dan ook uitermate persoonlijk en vakkundig. Vanaf de oriëntatiefase tot en met het passeren van de woning bij de notaris wordt u, gewoon in uw eigen taal, door professionals begeleidt. Jan Nicolas wil zich onderscheiden door de nadruk te leggen op een persoonlijke benadering. Alle aandacht voor de klant! Eerlijk, open en transparant, daar bent u tenslotte het meest mee gediend. Wij beseffen heel goed dat een huis kopen of verkopen in Spanje één van de belangrijkste mijlpalen is in een mensenleven. Dan denkt u heel goed na voordat u een beslissing neemt. Een weloverwogen beslissing ontstaat alleen als u alle feiten en mogelijkheden kent. Jan Nicolas zal u graag helpen een weldoordachte beslissing te nemen. Eerlijk en open. Een kwestie van vertrouwen.

Zorgeloos kopen met Jan Nicolas
In Nederland en België is het heel normaal om een vastgoedspecialist, vaak een aankoopmakelaar, in te schakelen bij het kopen van een huis. In Spanje is het daarentegen gebruikelijker om een advocaat of juridisch specialist in de hand te nemen en dan bij voorkeur een specialist met enige vastgoedkennis. Niet heel vreemd, want de specialist kan u wijzen op de valkuilen, kan objectief de staat en de waarde van de woning bepalen en u bijstaan in het gehele koopproces. Jan Nicolas is zo’n specialist en in ons meer dan 25 jarig bestaan hebben wij dan ook honderden mensen aan de juiste woning in Spanje geholpen, waarbij het ons werkelijk niets uitmaakt naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Nog steeds breiden wij onze unieke service uit, daarbij steevast gebruik makend van personen of bedrijven waarmee we al jaren een prettige en intensieve samenwerking hebben. Zo heeft Jan Nicolas Consultancy een perfect op elkaar ingespeeld netwerk, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten zoals architecten en juristen, die elk hun eigen specifieke bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men nu al meer dan 25 jaar van ons gewend is. Lees hier meer over aankoopbegeleiding in Spanje >

Bouwkundig inspecteur
Buiten aankoopmakelaar is Jan Nicolas gecertificeerd bouwkundige inspecteur in Spanje. Als bouwkundig inspecteur kan Jan Nicolas u als geen ander een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in de staat van de woning waarin u geïnteresseerd bent geven. En dat voorkomt teleurstelling achteraf. Als u de kosten van de bouwkundige inspectie vergelijkt met de voordelen, dan zult u concluderen dat een keuring zeker de moeite waard is. Zeker als u van plan bent om een woning in Spanje te kopen. Ondanks dat de aanschaf van een woning al een flinke investering is, zou het u meer kunnen kosten als u geen inspectie laat uitvoeren. Zeker als u weet dat de bouwnormen in Spanje nog steeds ver achterlopen van wat u in uw thuisland waarschijnlijk gewend bent. Die bijna nieuwe woning is nu nog een plaatje, maar kan, door voor u niet zichtbare gebreken, als snel veranderen in een bodemloze financiële put. Dankzij de bouwkundige inspectie komen dergelijke gebreken tijdig aan het licht. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u de woning zou kopen. Daardoor komt u na de aankoop van de woning niet plotseling voor onverwachte kosten te staan en voorkomt u dat u te veel voor een woning betaalt of, erger nog, een ‘kat in de zak’ koopt. Lees hier meer over een bouwkundige inspectie >

Kennismaken met Jan Nicolas?
Graag nodigen wij u uit om nader met ons kennis te maken. Neemt u contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. In een persoonlijk gesprek, bij u thuis of op ons kantoor, leggen wij u graag uit welke meerwaarde wij u als uw persoonlijke aankoopmakelaar in Spanje kunnen bieden. Helder, duidelijk en gegarandeerd goed. Zo krijgt u de zon en wij de zorgen!