Dit zijn wij!

Jan Nicolas Consultancy is een associatief advocaten- en vastgoedadvieskantoor met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in Spanje in het bedienen van internationale klanten op de vastgoedmarkt. Met steunpunten in Alicante, Murcia, Málaga en Barcelona kunnen wij u in heel Spanje van dienst zijn. Wij verlenen juridische diensten alsmede diensten op het gebied van vastgoedadvies, architectuur en overige bouwkundige zaken, allemaal met ons eigen team van professionals. Onze specialisatie richt zich met name op zaken die met het aankopen van vastgoed in Spanje te maken hebben, zoals aankoopbegeleiding, waardebepaling, bouwkundige controle en vastgoedtransacties in het algemeen, wat ons het ultieme vastgoedadviesbureau in Spanje maakt en de ‘aankoopmakelaar’ bij uitstek daar waar het gaat om begeleiding bij het kopen van een huis in Spanje. Wij streven naar hoogstaande, stipte dienstverlening, nauw aansluitend bij de concrete wensen van onze cliënten. Wij begeleiden u van A tot Wonen, vanaf het allereerste contact tot en met de juridische levering bij de notaris.

Resultaatgericht ontzorgen
Zou het niet mooi zijn dat u als opdrachtgever één partij kan inschakelen die de complete zorg over de aankoop van een woning in Spanje op zich neemt? Door onze unieke aankoopformule bent u bij Jan Nicolas aan het juiste adres voor een totaalbegeleiding bij het kopen van een woning in Spanje. Door de aanwezigheid van eigen advocaten, architecten en overige vastgoedspecialisten, kunnen wij u vanaf het allereerste begin tot en met de juridische levering van uw woning bij de notaris in Spanje begeleiden. En dat altijd in uw eigen taal! Van bouwkundige controle tot en met de controle van alle documentatie door onze advocaten, van onderhandelen met de verkopende partij tot en met de juridische levering bij de notaris. Resultaat gericht ontzorgen noemen wij dat. Hierbij onderscheiden wij ons door de nadruk te leggen op een persoonlijke benadering. Alle aandacht voor de klant! Wij beseffen daarbij heel goed dat een huis kopen in Spanje één van de belangrijkste mijlpalen kan zijn in een mensenleven. Dan denkt u heel goed na voordat u een beslissing neemt. Een weloverwogen beslissing ontstaat alleen als u alle feiten en mogelijkheden kent. Wij willen u graag helpen deze weldoordachte beslissing te nemen. Eerlijk en open. Een kwestie van vertrouwen.

De juiste route naar kopen zonder zorgen
Wonen in Spanje, wie droomt daar niet van? Daar waar vroeger vooral gedroomd werd van een woning onder de Spaanse zon, wil men nu steeds vaker deze droom daadwerkelijk realiseren. Het prettige, maar bovenal gezonde klimaat is voor veel kopers de meest gehoorde motivatie. Maar anders dan u in uw thuisland waarschijnlijk gewend bent, controleert in Spanje niet de notaris maar een in vastgoed gespecialiseerde advocaat of uw aankoop 100% correct verloopt. Het kopen van een woning in Spanje vereist dan ook een zorgvuldige juridische begeleiding door een ervaren juridisch vastgoedspecialist. Dit omdat de spelregels in Spanje wat anders zijn dan in uw thuisland. Jan Nicolas is zo’n specialist en sinds 1997 hebben wij al honderden mensen aan de juiste woning in Spanje geholpen. Wij controleren alles en voorkomen daarmee dat u niet voor vervelende, vaak financiële, verrassingen komt te staan. Wij ontzorgen u volledig en nemen de risico’s voor u weg, terwijl u voortdurend stapsgewijs en duidelijk wordt geїnformeerd. Zo wordt de aankoop van uw droomhuis onder de Spaanse zon voor u een veilige en plezierige ervaring door de juridische zekerheid die wij u bieden. Daarbij werken wij volledig onafhankelijk van makelaarskantoren en hebben wij zeker geen verborgen commissie afspraken.

Hoeveel begeleiding heeft u nodig?
Bij Jan Nicolas kunt u bij aankoopbegeleiding in Spanje zelf bepalen hoeveel begeleiding u nodig heeft. Bent u een ‘zelfdoener’, dan heeft u waarschijnlijk voldoende aan ons basispakket. Bent u meer een ‘latendoener’, dan is het standaard of compleet pakket voor u meer geschikt. Met ons compleet pakket wijzen u op de valkuilen, bepalen wij middels een bouwkundige controle objectief de staat en de waarde van de woning en staan wij u juridisch bij in het vaak complexe koopproces in Spanje. Uw aan te kopen woning wordt door ons 100% juridisch geverifieerd en met ons compleet pakket laten wij een bouwkundige controle uitvoeren door een erkend specialist en begeleiden wij u tevens bij het passeren van de koopakte bij de Spaanse notaris. Daarbij is gebleken dat wij niet zelden 15% of lager uitkomen in de onderhandeling over de aankoopprijs dan wanneer u zelf onderhandelt. Ons team is samengesteld uit betrouwbare, ervaren specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men al meer dan 25 jaar van ons gewend is. Hierdoor kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren over het door u aan te kopen huis, maar kunnen wij u vaak ook alles vertellen over uw nieuwe woonomgeving. Want niet zelden hebben wij al eerder een koper bijgestaan bij het kopen van een huis in dezelfde omgeving. Hoe prettig is dat?

Onze kracht
Anders dan veel andere kantoren, ligt onze kracht in het feit dat wij in staat zijn om in korte tijd veel vastgoedinformatie efficiënt te verzamelen, structureren en analyseren en parallel daaraan de juiste adviseurs en vastgoedspecialisten aan te wenden en aan te sturen. Wij hebben deze adviseurs en specialisten namelijk al in huis! Buiten dat dit enorm veel tijd scheelt, werken wij één op één samen, wat misverstanden door miscommunicatie voorkomt. Met onze uitgebreide kennis en specialiteiten bieden wij deskundig advies en ondersteuning bij de aankoop van uw woning in Spanje. Ook voeren wij constructief onderhandelingen met de betrokken partijen waarbij wij de belangen van de opdrachtgever niet uit het oog verliezen. En dit altijd in uw eigen taal. Hoe makkelijk is dat?

Onze bedrijfsgegevens
In overeenstemming met de bepalingen van de wet 15/1999 van 13 december betreffende de bescherming van persoonsgegevens (LOPD) en het Koninklijk Besluit 1720/2007 van 21 december, bekend als de ontwikkelingsverordening van de LOPD, tevens om te voldoen aan de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 met betrekking tot de bescherming van natuurlijke personen (RGPD), evenals om te voldoen aan de Wet 34/2002 van 11 juli van Diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel (LSSICE of LSSI), geven wij hierbij onze bedrijfsgegevens weer:

Bedrijfsnaam: Jan Nicolas Consultancy S.L.
Contactadres: Apartado de Correos 222, 03720 Benissa (Alicante), Spanje
E-mail: info@jannicolas.com
Website: www.jannicolas.com
CIF (BTW-nummer): B-10966877

Kennismaken met Jan Nicolas?
Graag nodigen wij u uit om nader met ons kennis te maken. Neemt u contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. In een persoonlijk gesprek leggen wij stap voor stap uit welke meerwaarde wij als uw persoonlijke aankoopbegeleider in Spanje kunnen bieden. Helder, duidelijk en gegarandeerd goed. Zo krijgt u de zon en wij de zorg!