Dit zijn wij!

Wonen in Spanje, wie droomt daar niet van? Daar waar vroeger vooral gedroomd werd van een woning onder de Spaanse zon, wil men nu steeds vaker deze droom daadwerkelijk realiseren. Spanje staat dan ook al jaren in de belangstelling van mensen die een (tweede) woning willen kopen in het meest gezonde leef- en woonklimaat van Europa. Door onze unieke aankoopmakelaarsformule bent u bij Jan Nicolas Consultancy aan het juiste adres voor het aankopen van een woning in Spanje, waarbij het ons niet uitmaakt naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Wij werken namelijk in heel Spanje, inclusief de eilanden.

Even voorstellen
Als voormalig eigenaar van een gerenommeerd NVM makelaarskantoor in Nederland en met inmiddels meer dan 25 jaar ‘Spanje ervaring’, hebben wij onze ‘Makelaarssporen’ ruimschoots verdiend en zijn wij al geruime tijd, tot grote tevredenheid van onze cliënten in diverse delen van Spanje werkzaam, zoals de Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Calidá, etc. De begeleiding van onze ervaren en meertalige adviseurs is dan ook uitermate persoonlijk en vakkundig. Vanaf de oriëntatiefase tot en met het passeren van de woning bij de notaris, wordt u in uw eigen taal door professionals begeleidt. Graag staan wij ook u met onze kennis terzijde bij zo’n belangrijke gebeurtenis als het kopen van een huis in Spanje.

De juiste route naar plezierig wonen
Jan Nicolas wil zich onderscheiden door de nadruk te leggen op de persoonlijke benadering. Alle aandacht voor de klant! Eerlijk, open en transparant, daar bent u tenslotte het meest mee gediend. Wij beseffen heel goed dat een huis kopen of verkopen in Spanje één van de belangrijkste mijlpalen is in een mensenleven. Dan denkt u heel goed na voordat u een beslissing neemt. Een weloverwogen beslissing ontstaat alleen als u alle feiten en mogelijkheden kent. Jan Nicolas zal u graag helpen een weldoordachte beslissing te nemen. Eerlijk en open. Een kwestie van vertrouwen.

Uw eigen aankoopmakelaar
Het is in Spanje gebruikelijk om een specialist in te schakelen bij het kopen van een huis. Niet heel erg vreemd, want de specialist kan u wijzen op de valkuilen, objectief de staat en de waarde van de woning bepalen en u bijstaan in het hele, vaak complexe koopproces. Daarbij is gebleken dat een vastgoedspecialist die zijn of haar vak verstaat niet zelden 15% of lager uitkomt in de onderhandeling over de aankoopprijs dan wanneer u zelf onderhandelt. Jan Nicolas is zo’n specialist en sinds 1997 hebben wij dan ook al honderden mensen aan de juiste woning in Spanje geholpen, waarbij het ons niets uitmaakt naar welk stukje Spanje de voorkeur uitgaat. Nog steeds breiden wij onze service uit, daarbij steevast gebruik makend van personen of bedrijven waarmee we al jaren een intensieve samenwerking hebben. Zo heeft Jan Nicolas Consultancy een perfect op elkaar ingespeeld netwerk, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men nu al meer dan 25 jaar van ons gewend is.

Onze bedrijfsgegevens
In overeenstemming met de bepalingen van de wet 15/1999 van 13 december betreffende de bescherming van persoonsgegevens (LOPD) en het Koninklijk Besluit 1720/2007 van 21 december, bekend als de ontwikkelingsverordening van de LOPD, tevens om te voldoen aan de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 met betrekking tot de bescherming van natuurlijke personen (RGPD), evenals om te voldoen aan de Wet 34/2002 van 11 juli van Diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel (LSSICE of LSSI), geven wij hierbij onze bedrijfsgegevens weer:

Bedrijfsnaam: Jan Nicolas Consultancy S.L.
Statutair adres: Calle Purísima 19, local A, 03720 Benissa, provincie Alicante, Spanje
E-mail: info@jannicolas.com
Website: www.jannicolas.com
CIF (BTW-nummer): B10966877
Telefoonnummer: +34 965 020 414 (van maandag t/m vrijdag, tussen 09:30 uur en 13:30 uur).

Kennismaken met Jan Nicolas?
Graag nodigen wij u uit om nader met ons kennis te maken. Neemt u contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit welke meerwaarde wij u als uw persoonlijke aankoopmakelaar in Spanje kunnen bieden. Helder, duidelijk en gegarandeerd goed. Zo krijgt u de zon en wij de zorgen!