Dit zijn wij!

Wonen in Spanje, wie droomt daar niet van? Daar waar vroeger vooral gedroomd werd van een woning onder de Spaanse zon, wil men nu steeds vaker deze droom daadwerkelijk realiseren. Spanje staat dan ook al jaren in de belangstelling van mensen die een (tweede) woning willen kopen in het meest gezonde leef- en woonklimaat van Europa. Door onze unieke aankoopformule bent u bij Jan Nicolas aan het juiste adres voor begeleiding bij het kopen van een woning in Spanje, waarbij het ons niet uitmaakt naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Door de centrale ligging van ons kantoor is het voor ons eenvoudig om in heel Spanje te werken, inclusief de eilanden.

De juiste route naar plezierig wonen
Jan Nicolas is gespecialiseerd in Spaans vastgoed, architectonisch diensten en wonen in Spanje in het algemeen. Met meer dan 25 jaar ‘Spanje ervaring’, hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend en zijn wij al geruime tijd, tot grote tevredenheid van onze cliënten, in grote delen van Spanje werkzaam. De begeleiding in uw eigen taal door ervaren en meertalige adviseurs is dan ook uitermate persoonlijk en vakkundig. Graag staan wij ook u met onze kennis terzijde bij zo’n belangrijke gebeurtenis als het kopen van een huis in Spanje. Jan Nicolas wil zich onderscheiden door de nadruk te leggen op een persoonlijke benadering. Alle aandacht voor de klant! Wij beseffen daarbij heel goed dat een huis kopen in Spanje één van de belangrijkste mijlpalen kan zijn in een mensenleven. Dan denkt u heel goed na voordat u een beslissing neemt. Een weloverwogen beslissing ontstaat alleen als u alle feiten en mogelijkheden kent. Jan Nicolas zal u graag helpen deze weldoordachte beslissing te nemen. Eerlijk en open. Een kwestie van vertrouwen.

Uw eigen aankoopadviseur
Een woning in Spanje kopen wordt steeds populairder. Het prettige, maar bovenal gezonde klimaat is voor kopers de meest gehoorde motivatie. Maar anders dan u in uw thuisland waarschijnlijk gewend bent, controleert in Spanje niet de notaris maar de advocaat of uw aankoop 100% correct verloopt. Het kopen van een woning in Spanje vereist dan ook een zorgvuldige juridische begeleiding door een ervaren vastgoedspecialist. Dit omdat de spelregels in Spanje wat anders zijn dan in uw thuisland. Jan Nicolas is zo’n specialist en sinds 1997 hebben wij al honderden mensen aan de juiste woning in Spanje geholpen. Wij controleren alles en voorkomen daarmee dat u niet voor vervelende, vaak financiële, verrassingen komt te staan. Wij ontzorgen u volledig en nemen de risico’s voor u weg, terwijl u voortdurend stapsgewijs en duidelijk wordt geїnformeerd. Zo wordt de aankoop van uw droomhuis onder de Spaanse zon voor u een veilige en plezierige ervaring door de juridische zekerheid die onze diensten u bieden.

Hoeveel begeleiding heeft u nodig?
Bij Jan Nicolas kunt u bij aankoopbegeleiding in Spanje zelf bepalen hoeveel begeleiding u nodig heeft. Bent u een ‘zelfdoener’, dan heeft u waarschijnlijk voldoende aan ons basispakket. Bent u meer een ‘latendoener’, dan is het standaard of compleet pakket voor u meer geschikt. Met onze complete aankoopbegeleiding wijzen u op de valkuilen, bepalen wij objectief de staat en de waarde van de woning en staan wij u juridisch bij in het hele, vaak complexe koopproces in Spanje. Daarbij is gebleken dat een vastgoedspecialist die zijn of haar vak verstaat niet zelden 15% of lager uitkomt in de onderhandeling over de aankoopprijs dan wanneer u zelf onderhandelt. Nog steeds breiden wij onze service uit, daarbij steevast gebruik makend van personen of bedrijven waarmee we al jaren een intensieve samenwerking hebben. Zo hebben wij een perfect op elkaar ingespeeld netwerk door heel Spanje, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde bouwkundig specialisten en advocaten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men al meer dan 25 jaar van ons gewend is.

Wij werken in heel Spanje
Uw aan te kopen woning wordt door ons 100% juridisch geverifieerd. Daarbij kunnen wij u vanaf de tweede bezichtiging begeleiden, verzorgen wij indien gewenst ook meteen een bouwkundige controle en staan wij u ook bij als uw tolk bij het passeren van de koopakte bij de Spaanse notaris. En echt, het maakt ons niet uit naar welk stukje Spanje uw voorkeur uitgaat. Door de centrale ligging van ons kantoor is het voor ons erg eenvoudig om bij aankoopbegeleiding in heel Spanje te werken, van noord tot zuid en van oost naar west. Wij hebben door heel Spanje een perfect op elkaar ingespeeld netwerk opgebouwd, samengesteld uit betrouwbare, gerenommeerde specialisten, die elk hun bijdrage leveren om onze dienstverlening op het hoge peil te houden dat men al meer dan 25 jaar van ons gewend is. Hierdoor kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren over het door u aan te kopen huis, maar weet de aan u toegewezen adviseur ook meteen alles te vertellen over uw nieuwe woonomgeving. Want niet zelden woont hij of zij in dezelfde omgeving. Hoe prettig is dat?

Onze bedrijfsgegevens
In overeenstemming met de bepalingen van de wet 15/1999 van 13 december betreffende de bescherming van persoonsgegevens (LOPD) en het Koninklijk Besluit 1720/2007 van 21 december, bekend als de ontwikkelingsverordening van de LOPD, tevens om te voldoen aan de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 met betrekking tot de bescherming van natuurlijke personen (RGPD), evenals om te voldoen aan de Wet 34/2002 van 11 juli van Diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel (LSSICE of LSSI), geven wij hierbij onze bedrijfsgegevens weer:

Bedrijfsnaam: Jan Nicolas Consultancy S.L.
Contactadres: Apartado de Correos 222, 03720 Benissa (Alicante), Spanje
E-mail: info@jannicolas.com
Website: www.jannicolas.com
CIF (BTW-nummer): B10966877
Telefoonnummer: +34 603 644 638 (van maandag t/m vrijdag, tussen 09:00 uur en 17:00 uur).

Kennismaken met Jan Nicolas?
Graag nodigen wij u uit om nader met ons kennis te maken. Neemt u contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit welke meerwaarde wij u als uw persoonlijke aankoopbegeleider in Spanje kunnen bieden. Helder, duidelijk en gegarandeerd goed. Zo krijgt u de zon en wij de zorgen!